Sötétzöld kötél nyaklánc

Ft

Zöld kötél nyaklánc

Sötétzöld kötél nyaklánc, bőr gombbal és ásványgyöngyökkel díszítve (afrikai türkiz, zöld achát).

8 mm vastag polipropilén kötél az alapja.

Mágneskapoccsal záródik, hossza 51 cm.

Az ékszer minden fém  szereléke nemesacél,, melynek előnyös tulajdonsága, hogy nem színeződik el és nem okoz semmilyen bőrirritációt, érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Sötétzöld kötél nyaklánc

Zöld kötél nyaklánc, bőr gombbal és ásványgyöngyökkel díszítve (afrikai türkiz, zöld achát).

8 mm vastag polipropilén kötél a nyaklánc alapja, valódi bőrrel bevont gomb díszíti az ásványgyöngyök mellett. Zöld árnyalataival az őszi ruhatárad tökéletes kiegészítője lehet ez az ékszer.

A nyaklánc minden fém  szereléke nemesacél,, melynek előnyös tulajdonsága, hogy nem színeződik el és nem okoz semmilyen bőrirritációt, érzékeny bőrűek is bátran viselhetik. A nemesacélról itt találsz bővebb leírást.

Hossza 51 cm, mágneskapoccsal záródik, erről itt találsz leírást.

A kötél nyakláncok rövid fazonú nyakláncok. A nyakláncok hosszáról itt találsz ábrát, ennek segítségével könnyebben eldöntheted, milyen fazonú vagy hosszúságú láncot szeretnél viselni.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Az ékszerek nem hiányozhatnak a mindennapjainkból. Az általunk kínált ékszerek különlegesek és kiemelik, teljessé teszik a megjelenésed, megszínesítik a szürke hétköznapokat, de akár alkalomra is viselhetők. Válaszd szettben: nyaklánc, karkötő, fülbevaló, gyűrű,  vagy ezek bármelyikének kombinációjával lesz teljes az összkép, hogy kiemelkedj  a tömegből és igazán jó érezd magad a bőrödben.

A Gubanc ékszerek legfőbb jellemzői:mutatós, színes, viselhető, tartós, egyedi és jól kombinálható darabok, melyek időtálló, minőségi alapanyagokkal készülnek.

Egyedi ékszereink bármilyen alkalomra ajándékozhatók.

Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.