Egy kis eszköz, nagy előnyök: táskaakasztó

A mindennapok során a nők életében nélkülözhetetlenek a táskák. Legyen szó munkáról, bevásárlásról vagy szabadidős programról, egy táska mindig kísér bennünket. Azonban sokszor nehézséget okoz, hogy hova tegyük le ezeket a táskákat, különösen olyan helyeken, ahol nincs megfelelően kialakított lehetőség erre.

Tudom, mennyire bosszantó, amikor egy étteremben vagy kávézóban nincs hova tenni a táskádat.

Tarthatod az öledben, ez nem kényelmes hosszú távon. Teheted plusz egy székre, ám nem mindig áll rendelkezésre egy üres szék az asztalunknál. A földre nem szívesen teszed, mert piszkos lesz, nem higiénikus.

Ilyenkor jön jól a táskatartó:  az elegáns és praktikus megoldás. Ennek segítségével az asztal vagy a pult szélére akaszthatod a táskád, így szem előtt van, biztonságban (és még piszkos sem lesz a táskád alja).

 

A táskafogast az asztalra helyezve, a “kampós” szárát kihajtva tudod ráakasztani a táskádat, ahonnan nem esik le. Így kényelmesen tudod elfogyasztani az ebéded vagy meginni egy finom kávét.

A táskaakasztó segítségével a táskád pedig mindig kéznél lesz, és nem kell aggódni a piszkos padlóval való érintkezés miatt sem.

Bármilyen típusú és méretű táskához használhatók – legyen szó kézitáskáról, válltáskáról vagy hátizsákról. A táskaakasztók többféle felületre rögzíthetők, így használhatók irodában, éttermekben, kávézókban, bevásárlóközpontokban, vagy akár otthon is.

A táskaakasztó kis méretének köszönhetően könnyen elfér a táskádban, így mindig kéznél van, amikor szükséged van rá. Nagyobb súlyú, jól telepakolt női táskákat is elbír, sőt biztonságosan megtart. Teherbírása kb. 5-8 kg.

Az alján egy csúszásgátló gumiborítás található, ez nem engedi lecsúszni az asztalról – a táskát így tulajdonképpen a saját súlya tartja.

Mágneszáras, összecsukható, tetején különféle üveglencsés motívumokkal elérhető, de kérésedre személyre is szabható egyedi üzenettel, grafikával, akár fotóval is.

A táskatartó átmérője összezárt állapotban 4,5 cm, az üveglencsés minta 3 cm-es. Kis méretének köszönhetően bármelyik táskádban magaddal viheted, és ha szükség van rá könnyen előveheted.

Ha neked még nincs, érdemes beszerezned egyet, és megtapasztalni ennek a praktikus kiegészítőnek az előnyeit. A táskaakasztóval garantáltan megkönnyíted a mindennapjaidat.

Jelenlegi kínálatunk:

Szólj hozzá!