A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetési módja

A kiválasztott termék(ek) mellett feltüntetett ár(ak) forintban értendők. A kiválasztott termék(ek) mellett feltüntetett ár(ak) bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A fizetés módját a “Pénztár” oldal “Fizetési mód” menüpontja alatt kell kiválasztani.
Amennyiben banki átutalás fizetést választott a vevő a megrendelésben és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (a szolgáltató bankszámláján jóváírásra), úgy a szolgáltató szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a szolgáltató a termékekkel együtt küldi meg a vevő részére.

A vételár kiegyenlítésére az alábbi fizetési módokon van lehetőség:
1. Személyes átvétel esetén készpénzben (előzetes egyeztetés után)
Átvétel helye: 3400 Mezőkövesd, Madách Imre u. 20.

2. Előre átutalással
A felhasználó a visszaigazoló e-mail során értesül az eladó számlaszámáról, ahova a megállapított összeget Forintban tudja átutalni.

 3.  Online bankkártyás fizetéssel

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási  és a szállítási költséget.

A szállítási díj Magyarországon belül a Magyar Posta Zrt. mindenkor hatályos szállítási díjszabásához igazodik. A szolgáltató Magyarország területén belül ajánlott elsőbbségi küldeményként adja postára a megrendelt termékeket.
Az Európából megrendelt termék(ek)et szintén a Magyar Posta Zrt.-vel küldjük el. A szolgáltató a postára adás határidejéért vállal felelősséget. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját  üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal.

Házhoz szállítás díjszabása

Banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel történő fizetés esetén csomagonként, magyarországi cím esetén:

Postai szállítás Szállítás futárszolgálattal (GLS) 
0-20 000 Ft rendelési értékig 950,- Ft 1390,- Ft
20 000 Ft felett  ingyenes ingyenes

A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben az ászf-ben közzéteszünk.
A külföldre való szállítás lehetséges, Eladó és Vásárló előzetes, írásbeli egyeztetése alapján (e-mail küldése a info@gubancekszer.hu  e-mail címre). Telefonon történő tájékoztatás nem minősül a külföldi szállításról való megállapodásnak.

Szállítási határidő
A megrendelést követően, ha banki átutalással történik a fizetés, akkor a megrendelt termék(ek) árának a szolgáltató részére történő jóváírását követő 5 munkanapon belül  átadjuk kiszállításra. A megrendelt termékeket a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban (organza vagy celofán tasakban, kérés esetén díszdobozban, előbbieket légpárnás borítékba téve) adjuk át kiszállításra. A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz. A szolgáltató az átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a Magyar Posta Zrt. saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8.00-17.00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a kézbesítőt folyamatosan fogadni tudják.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com