Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetési módja

A kiválasztott termék(ek) mellett feltüntetett ár(ak) forintban értendők. A kiválasztott termék(ek) mellett feltüntetett ár(ak) bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A fizetés módját a “Pénztár” oldal “Fizetési mód” menüpontja alatt kell kiválasztani.
Amennyiben banki átutalás fizetést választott a vevő a megrendelésben és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (a szolgáltató bankszámláján jóváírásra), úgy a szolgáltató szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a szolgáltató a termékekkel együtt küldi meg a vevő részére.

A vételár kiegyenlítésére az alábbi fizetési módokon van lehetőség:
1. Személyes átvétel esetén készpénzben
Átvétel helye: 3400 Mezőkövesd, Madách Imre u. 20.

2. Előre átutalással
A felhasználó a visszaigazoló e-mail során értesül az eladó számlaszámáról, ahova a megállapított összeget Forintban tudja átutalni.
A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási  és a szállítási költséget.

A szállítási díj Magyarországon belül a Magyar Posta Zrt. mindenkor hatályos szállítási díjszabásához igazodik. A szolgáltató Magyarország területén belül ajánlott elsőbbségi küldeményként adja postára a megrendelt termékeket.
Az Európából megrendelt termék(ek)et szintén a Magyar Posta Zrt.-vel küldjük el. A szolgáltató a postára adás határidejéért vállal felelősséget. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját  üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal.

Házhoz szállítás díjszabása

Banki átutalással történő fizetés esetén csomagonként, magyarországi cím esetén:

Postai szállítás
0-20 000 Ft rendelési értékig800,- Ft
20 000 Ft felett ingyenes

A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben az ászf-ben közzéteszünk.
A külföldre való szállítás lehetséges, Eladó és Vásárló előzetes, írásbeli egyeztetése alapján (e-mail küldése a info@gubancekszer.hu e-mail címre). Telefonon történő tájékoztatás nem minősül a külföldi szállításról való megállapodásnak.

Szállítási határidő
A megrendelést követően, ha banki átutalással történik a fizetés, akkor a megrendelt termék(ek) árának a szolgáltató részére történő jóváírását követő 5 munkanapon belül  átadjuk kiszállításra. A megrendelt termékeket a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban (organza vagy celofán tasakban, a tasakot pedig légpárnás borítékba téve) adjuk át kiszállításra. A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz. A szolgáltató az átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a Magyar Posta Zrt. saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8.00-17.00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a kézbesítőt folyamatosan fogadni tudják.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com