A tökéletes ajándék, ami rólatok szól

Üveglencsés kulcstartók, táskadíszek minden alkalomra 

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről.

Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Tervezd meg a saját történetetekhez illő kulcstartót egy rátok jellemző idézettel, felirattal, személyes üzenettel vagy akár fotóval.

Válassz  hozzá charmokat, kiegészítőket, amivel egyedivé, személyessé teheted.

Szerezz vele igazi meglepetést és örömet az ajándék átadásakor.

Kulcstartó / táskadísz ára
3500 Ft
  • Ez az ár a kulcstartók alapára, amely tartalmaz egy üveglencsés medált és két fém medált.

  • Minden további fém medál vagy karabiner +300,- Ft,

  • minden további üveglencsés vagy gombos medál +700,- Ft,

  • betűgyöngy szöveg +500,- Ft,

  • gyöngy angyalka +300,- Ft. 

Válassz egy medált!

Az alábbi galériában látható kis medálok közül választhatod ki, melyiket szeretnéd a megrendelt könyvjelzőre, kulcstartóra.
A képek kattintással nagyíthatók.

Egyedi elképzelésed van?

Amennyiben egyedi kérésed lenne, írd meg e-mailben: info@gubancekszer.hu vagy a weboldalon lévő űrlap kitöltésével.

Az üveglencsés medáloknál a foglalatba az kerül, amit Te szeretnél, lehet az kép, fotó, felirat, egyedi üzenet szeretteidnek, ehhez is mutatok néhány mintát.

Rendelésed elküldésénél vedd figyelembe, hogy átlagosan 7-10 nap az egyedi kérések elkészítésének határideje, ez a rendelések mennyiségétől és az alapanyagok rendelkezésre állásától függően változhat.

Ha ennél sürgősebb a kérésed, érdemes e-mailben érdeklődnöd a rendelésed elküldése előtt az  info@gubancekszer.hu e-mail címen.

Íme néhány darab az eddig készült több mint ezer kulcstartó/táskadísz/könyvjelző közül: 

Egyedi feliratot szeretnél, saját szöveggel?

Ha nincs még közöttük a szívedhez közel álló felirat, írd meg nekem és készítem máris a te egyedi kulcstartódat, táskadíszedet.
egyedi rendelés elküldéséhez kattints ide

Az idézetek nem csak szavak, hanem varázslatos erők...

Az idézetek, amelyek kulcstartónkon, könyvjelzőnkön, ékszereinken megjelennek, nem csak egyéni inspirációt adnak, hanem kapcsolatainkban is mélyebb értelmet hordozhatnak.

Egy emlékezetes idézet megosztása egy baráttal vagy családtaggal lehetőséget teremt arra, hogy mélyebb érzelmeket osszunk meg egymással. Az idézetek megértésre és közös gondolatokra ösztönöznek minket, ezzel is erősítve a kapcsolatunkat másokkal.

Az idézetek nem csak szavak, hanem olyan varázslatos erők, amelyek megváltoztathatják az életünket. Az inspiráló mondatok emlékeztetnek bennünket a belső erőnkre, segítenek megtalálni a békét a kaotikus világban és összekapcsolnak minket másokkal. Használjuk az idézetek erejét minden nap, hogy jobb emberekké váljunk, és segítsük másokat is az önmegvalósítás útján!

 

Üzenetek, idézetek letölthető e-book

A sok száz elkészített ékszer, könyvékszer és kulcsékszer készítése során összeszedtem a leggyakrabban előforduló, legnépszerűbb üzeneteket és idézeteket, amelyeket a megrendelőim kértek, és egy e-bookban egybegyűjtöttem őket.

Ezt az e-bookot most neked is elküldöm, ha megadod az e-mail címedet.

Ebben az e-bookban összegyűjtöttünk több mint 100 egyedi üzenetet, idézetet, valamint kész ajándékok fotóját, amelyekből te is inspirálódhatsz személyes ajándékod megrendeléséhez.