A tökéletes ajándék, ami rólatok szól

Üveglencsés kulcstartók, táskadíszek minden alkalomra 

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről.

Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

  • Tervezd meg a saját történetetekhez illő kulcstartót egy rátok jellemző idézettel, felirattal, személyes üzenettel vagy akár fotóval.
  • Válassz  hozzá charmokat, kiegészítőket, amivel egyedivé, személyessé teheted.
  • Szerezz vele igazi meglepetést és örömet az ajándék átadásakor.

 

Kulcstartó/táskadísz ára
3500 Ft
  • Ez az ár a kulcstartók alapára, amely tartalmaz egy üveglencsés medált és két fém medált.
  • Minden további fém medál vagy karabiner +300,- Ft,
  • minden további üveglencsés vagy gombos medál +700,- Ft,
  • betűgyöngy szöveg +500,- Ft,
  • gyöngy angyalka +300,- Ft. 

Az alábbi galériában látható kis medálok közül választhatod ki, melyiket szeretnéd a megrendelt könyvjelzőre, kulcstartóra.
A képek kattintással nagyíthatók.

Ebben a kiadványban igyekeztem összegyűjteni (a teljesség igénye nélkül) a leggyakrabban készített kulcstartók fotóit, idézeteit, a legnépszerűbb feliratokat különböző alkalmakra. 

Kattints és lapozd végig!

A webshopban is találsz számos olyan kulcstartót, táskadíszt, ami felirattal, motivációs idézettel készült, de természetesen mindegyik egyedivé tehető az általad választott üzenettel, idézettel, nevekkel, fotókkal, medálokkal.


A webshop készletének előnye, hogy akár azonnal tudom küldeni neked, nem kell várni az elkészülésre. Ha a készek közül szeretnél válogatni, kattints IDE

Amennyiben egyedi kérésed lenne, írd meg e-mailben: info@gubancekszer.hu vagy a weboldalon lévő űrlap kitöltésével.

Az üveglencsés medáloknál a foglalatba az kerül, amit Te szeretnél, lehet az kép, fotó, felirat, egyedi üzenet szeretteidnek, ehhez is mutatok néhány mintát.

Fotós kulcstartó/könyvjelző rendeléséhez, pontosabban a megfelelő fotó kiválasztásához ebben a blogbejegyzésben írtam némi segítséget: Tippek fotós kulcstartó rendeléséhez

Rendelésed elküldésénél vedd figyelembe, hogy átlagosan 7-10 nap az egyedi kérések elkészítésének határideje, ez a rendelések mennyiségétől és az alapanyagok rendelkezésre állásától függően változhat.

Ha ennél sürgősebb a kérésed, érdemes e-mailben érdeklődnöd a rendelésed elküldése előtt az  info@gubancekszer.hu e-mail címen.

Ha nincs még közöttük a szívedhez közel álló felirat, írd meg nekem és készítem máris a te egyedi kulcstartódat, táskadíszedet.