A tökéletes ajándék, ami rólatok szól

Üveglencsés kulcstartók, táskadíszek minden alkalomra 

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről.

Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

  • Tervezd meg a saját történetetekhez illő kulcstartót egy rátok jellemző idézettel, felirattal, személyes üzenettel vagy akár fotóval.

  • Válassz  hozzá charmokat, kiegészítőket, amivel egyedivé, személyessé teheted.

  • Szerezz vele igazi meglepetést és örömet az ajándék átadásakor.

Az itt látható kis medálok közül választhatod ki, melyiket szeretnéd a megrendelt könyvjelzőre, kulcstartóra.
A képek kattintással nagyíthatók.

Ebben a kiadványban igyekeztem összegyűjteni (a teljesség igénye nélkül) a leggyakrabban készített kulcstartók fotóit, idézeteit, a legnépszerűbb feliratokat különböző alkalmakra. 

Kattints és lapozd végig!

A webshopban is találsz számos olyan kulcstartót, táskadíszt, ami felirattal, motivációs idézettel készült, de természetesen mindegyik egyedivé tehető az általad választott üzenettel, idézettel, nevekkel, fotókkal, medálokkal.

Amennyiben egyedi kérésed lenne, írd meg e-mailben: info@gubancekszer.hu vagy a weboldalon lévő űrlap kitöltésével.

Az üveglencsés medáloknál a foglalatba az kerül, amit Te szeretnél, lehet az kép, fotó, felirat, egyedi üzenet szeretteidnek, ehhez is mutatok néhány mintát.

Fotós kulcstartó/könyvjelző rendeléséhez, pontosabban a megfelelő fotó kiválasztásához ebben a blogbejegyzésben írtam némi segítséget: Tippek fotós kulcstartó rendeléséhez

Rendelésed elküldésénél vedd figyelembe, hogy átlagosan 7-10 nap az egyedi kérések elkészítésének határideje, ez a rendelések mennyiségétől és az alapanyagok rendelkezésre állásától függően változhat. 

Ha ennél sürgősebb a kérésed, érdemes e-mailben érdeklődnöd a rendelésed elküldése előtt az  info@gubancekszer.hu e-mail címen.

Ha nincs még közöttük a szívedhez közel álló felirat, írd meg nekem és készítem máris a te egyedi kulcstartódat, táskadíszedet.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com