Ha fel vagy iratkozva a hírlevelünkre – és rendszeresen olvasod is azokat – akkor tudod, hogy az újdonságok mellett gyakran küldök különböző kuponkódokat is, hogy ezzel köszönjem meg, hogy megadtad az e-mailcímed, tehát érdekel téged, mi minden történik a Gubanc háza táján. 

Ebben a bejegyzésben megmutatom, hogyan tudod érvényesíteni a kiküldött kuponkódokat (sokszor érkezik hasonló kérdés, ezért döntöttem úgy, hogy készítek egy könnyedén belinkelhető leírást.

1.  Válaszd ki a termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni.

2. Ha minden kívánt ékszer a kosaradba került, kattints a KOSÁR gombra a jobb felső sarokban.

3.  Ekkor megjelenik egy új képernyőn a kosarad tartalma

4.  Itt van lehetőséged beírni a kuponkódot a KUPONKÓD mezőbe, a képen jelöltem. A KUPON BEVÁLTÁSA gombra kattintva a végösszegnél már látod is, hogy érvényesíti a rendszer a kedvezményed.

5.  Ha szeretnél tovább válogatni, a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gombra kattintva további termékeket adhatsz a kosaradhoz.

6.  Ha befejezted a válogatást és kiválasztottad a szállítási módot, a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra kattints és add meg adataidat a rendelés véglegesítéséhez.

Érdemes tudni a kuponkódokról és vásárlási kedvezményekről, hogy ezek minden alkalommal csak a webáruházban érvényesek, az ott található termékekre (azonban ezekből is több száz darab van készleten, így mindig van miből választani). 
Egyedi megrendelésekre és e-mailben, egyéb csatornán egyeztetett megrendelésekre nem tudom beszámítani. Köszönöm a megértést. 

Remélem tudtam segíteni és sikerül – akár kedvezményekkel – megszerezned a legújabb színes kiegészítőidet! 🙂

Ha nem vagy még feliratozva a hírlevélre, de szeretnél a jövőben elsők között értesülni az újdonságokról és kedvezményekről, ide kattints a feliratkozáshoz:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com