Vitorlás kulcstartó

Ft

Vitorlás kulcstartó csíkos gyöngyökkel, nyári hangulatban. A vitorlás textilgomb 2 cm-es.

 

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Vitorlás kulcstartó

Vitorlás kulcstartó csíkos gyöngyökkel, textilgombos medállal, matróz stílusban. Igazi nyári hangulatú darab, például a nyaralód kulcsaihoz.

Különleges barát kulcstartó üveglencsés felirattal, bőr bojttal, fém medálokkal. Ajándékozd a legjobb barátodnak, hogy tudja, ő egy különleges barát az életedben. Szerezz vele örömet bármilyen alkalomra, nagyszerű választás ajándékként karácsonyra, szülinapra, egyéb alkalomra.

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről. Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Webáruházunkban többféle üveglencsés kulcstartó közül választhatsz, amelyek között megtalálhatod a hozzád vagy az ajándékozotthoz leginkább illő darabot.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Egyedi ékszereink és kiegészítőink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Ha egyedi kulcstartóhoz keresel ötletet, ajánlom figyelmedben ezt az oldalt, ahol összegyűjtöttem a vásárlóim által leggyakrabban kért és legnépszerűbb idézeteket, feliratokat. Ide kattintva pedig a galériában kiválaszthatod hozzá a fém medálokat is. Ebben az albumban tudsz megnézni néhány eddig készített darabot, amiből inspirálódhatsz.