Testvérek kulcstartó, pink

Ft

Testvérek kulcstartó, pink – üveglencsés kulcstartó felirattal, angyalkával, cérna bojttal és fém medálokkal. Az üveglencse átmérője 3 cm-es.

Kiváló ajándék a legjobb testvéreknek.

Egymáshoz közel vagy kilométerekre távol, a testvéreket a szívük köti össze, legyenek bárhol.

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Testvérek kulcstartó, pink

Testvérek kulcstartó, pink színekkel – üveglencsés kulcstartó felirattal, angyalkával, cérna bojttal és fém medálokkal. Az üveglencse átmérője 3 cm-es.

Egymáshoz közel vagy kilométerekre távol, a testvéreket a szívük köti össze, legyenek bárhol.

Kiváló ajándék a legjobb testvéreknek.

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről. Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Webáruházunkban többféle üveglencsés kulcstartó közül választhatsz, amelyek között megtalálhatod a hozzád vagy az ajándékozotthoz leginkább illő darabot.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Egyedi ékszereink és kiegészítőink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Ha egyedi kulcstartóhoz keresel ötletet, ajánlom figyelmedben ezt az oldalt, ahol összegyűjtöttem a vásárlóim által leggyakrabban kért és legnépszerűbb idézeteket, feliratokat. Ide kattintva pedig a galériában kiválaszthatod hozzá a fém medálokat is. Ebben az albumban tudsz megnézni néhány eddig készített darabot, amiből inspirálódhatsz.

Csatlakozz a Gubanc ékszer oldal kedvelőihez a Facebookon és az Instagramon is.

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft feletti megrendelés esetén.

Gubanc ékszer – Színek a szürkeség ellen! Kínálatunkban a szivárvány minden színében készült ékszerek és kiegészítők fellelhetők – találd meg a stílusodhoz leginkább  illőt, vagy válassz ajándékba szeretteidnek.