Akció!

Őszi kulcstartó – mókus

1500 Ft

Kulcstartó őszi hangulatban, fém medálokkal és színes bőrökből készült bojttal.

Kérj hozzá díszdobozt, így a csomag megérkezése után akár rögtön ajándékozhatod is.

 

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Őszi kulcstartó – mókus

Őszi kulcstartó – mókus bagoly és életfa medálokkal, színes bőr bojtokkal. Az erdő állatai és az életfa medál a bojtok színeivel  őszies hangulatot kölcsönöznek neki.

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről. Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg testvéred, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Webáruházunkban többféle üveglencsés kulcstartó közül választhatsz, amelyek között megtalálhatod a hozzád vagy az ajándékozotthoz leginkább illő darabot.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Egyedi ékszereink és kiegészítőink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Ha egyedi kulcstartóhoz keresel ötletet, ajánlom figyelmedben ezt az oldalt, ahol összegyűjtöttem a vásárlóim által leggyakrabban kért és legnépszerűbb idézeteket, feliratokat. Ide kattintva pedig a galériában kiválaszthatod hozzá a fém medálokat is. Ebben az albumban tudsz megnézni néhány eddig készített darabot, amiből inspirálódhatsz testvérek, család, barátok, szeretet témában.