Legjobb apa – sörnyitó kulcstartó

Ft

Legjobb apa – sörnyitó kulcstartó üveglencsés mintával, a minta 2,5 cm-es.

Kiváló ajándék bármilyen alkalomra a legjobb apának, társnak, egyedi sörnyitó formában.

Kérj hozzá díszdobozt, így a csomag megérkezése után akár rögtön ajándékozhatod is.

 

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Legjobb apa – sörnyitó kulcstartó

Legjobb apa – sörnyitó kulcstartó a legjobb apának! Üveglencsés mintával, a minta 2,5 cm-es.

Kérj hozzá díszdobozt, így a csomag megérkezése után akár rögtön ajándékozhatod is.

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről. Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Webáruházunkban többféle üveglencsés kulcstartó közül választhatsz, amelyek között megtalálhatod a hozzád vagy az ajándékozotthoz leginkább illő darabot. (legjobb apa, legjobb barát, legjobb testvér, egyedi sörnyitó stb.)

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Egyedi ékszereink és kiegészítőink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Ha egyedi kulcstartóhoz keresel ötletet, ajánlom figyelmedben ezt az oldalt, ahol összegyűjtöttem a vásárlóim által leggyakrabban kért és legnépszerűbb idézeteket, feliratokat. Ide kattintva pedig a galériában kiválaszthatod hozzá a fém medálokat is. Ebben az albumban tudsz megnézni néhány eddig készített darabot, amiből inspirálódhatsz, ha ajándékot keresel a legjobb apának, társnak, barátnak, családodnak, szeretteidnek.