Kulcstartó a legjobb barátnődnek, pink

Ft

Legjobb barátnő kulcstartó

Mindig a barátnőm maradsz…. túl sokat tudsz.
Feliratos kulcstartó üveglencsével és bőr bojttal. A pink üveglencsés minta 3 cm-es.

Ajándékozd a legjobb barátodnak, hogy tudja, ő a legjobb barátnőd.

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Legjobb barátnő kulcstartó

Legjobb barátnő kulcstartó – Feliratos kulcstartó üveglencsével. A pink üveglencsés minta 3 cm-es.

A barátok fontosak az életben, különösen a legjobb barátnő, aki a legtöbbet tudja rólad – neki készült ez a kulcstartó, táskadísz, hogy tudja, értékeled a barátságát.

 

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről. Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg barátnődet, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Webáruházunkban többféle üveglencsés kulcstartó közül választhatsz, amelyek között megtalálhatod a hozzád vagy az ajándékozotthoz leginkább illő darabot.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Egyedi ékszereink és kiegészítőink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Ha egyedi kulcstartóhoz keresel ötletet, ajánlom figyelmedben ezt az oldalt, ahol összegyűjtöttem a vásárlóim által leggyakrabban kért és legnépszerűbb idézeteket, feliratokat. Ide kattintva pedig a galériában kiválaszthatod hozzá a fém medálokat is. Ebben az albumban tudsz megnézni néhány eddig készített darabot, amiből inspirálódhatsz barátság, szeretet, szerelem, család témában.