Kék jég textilbőr fülbevaló, nemesacél

3400 Ft

Csillogó kék textilbőr gomb és csiszolt üveggyöngy bedugós fülbevalóalapra szerelve. Hossza 4 cm.

Az ékszer minden fém szereléke nemesacél,  hogy nem színeződik el és nem okoz semmilyen bőrirritációt, érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.

Könnyű viselet, nem húzza a füled, egész napos viseletre is kényelmes.

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Kék jég textilbőr fülbevaló, nemesacél

Kék jég textilbőr fülbevaló, nemesacél szerelékekkel.

Csillogó kék textilbőr gomb és csiszolt üveggyöngy bedugós fülbevalóalapra szerelve.

Az ékszer minden fém szereléke nemesacél, melynek előnyös tulajdonsága, hogy nem színeződik el és nem okoz semmilyen bőrirritációt, érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.

A nemesacélról itt találsz bővebb leírást.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Az ékszerek nem hiányozhatnak a mindennapjainkból. Az általunk kínált ékszerek különlegesek és kiemelik, teljessé teszik a megjelenésed, megszínesítik a szürke hétköznapokat, de akár alkalomra is viselhetők. Válaszd szettben: nyaklánc, karkötő, fülbevaló, gyűrű,  vagy ezek bármelyikének kombinációjával lesz teljes az összkép, hogy kiemelkedj  a tömegből és igazán jó érezd magad a bőrödben.

A Gubanc ékszerek legfőbb jellemzői:mutatós, színes, viselhető, tartós, egyedi és jól kombinálható darabok, melyek időtálló, minőségi alapanyagokkal készülnek.

Egyedi ékszereink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérj hozzá díszdobozt és a csomag megérkezése után akár rögtön ajándékozhatod is.

Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Csatlakozz a Gubanc ékszer oldal kedvelőihez a Facebookon és az Instagramon is.