Égszínkék kulcstartó téli hangulatban

2200 Ft

Égszínkék szőrös gombos kulcstartó üveggyöngyökkel, fém medálokkal. A gomb 2,5 cm-es.

Szerezz vele örömet karácsonykor, nagyszerű választás ajándékként, apró figyelmességként akár a mikuláscsomagba is jól illik.

 

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Égszínkék kulcstartó téli hangulatban

Égszínkék kulcstartó téli hangulatban – szőrös gombos kulcstartó üveggyöngyökkel, karácsonyi, téli hangulatú fém medálokkal: hintaló, hópehely, cukorpálca. A gomb 2,5 cm-es.

Szerezz vele örömet karácsonykor, nagyszerű választás ajándékként, apró figyelmességként akár a mikuláscsomagba is jól illik.

A Gubanc ékszer üveglencsés kulcstartók attól különlegesek, hogy személyre szólóak.

Ez az ajándék rólad és az ajándékozottról szól,  a közös történetetekről. Ha egyedi kulcstartóval, táskadísszel leped meg szeretted, tudni fogja, hogy őszinte odafigyeléssel választottad az ajándékot.

Webáruházunkban többféle üveglencsés kulcstartó közül választhatsz, amelyek között megtalálhatod a hozzád vagy az ajándékozotthoz leginkább illő darabot.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Egyedi ékszereink és kiegészítőink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Ha egyedi kulcstartóhoz keresel ötletet, ajánlom figyelmedben ezt az oldalt, ahol összegyűjtöttem a vásárlóim által leggyakrabban kért és legnépszerűbb idézeteket, feliratokat. Ide kattintva pedig a galériában kiválaszthatod hozzá a fém medálokat is. Ebben az albumban tudsz megnézni néhány eddig készített darabot, amiből inspirálódhatsz.