Ásványszivárvány

Ft

Szivárványszínekben pompázó karkötő, a telt, színes ásványgyöngyök között egy-egy hegyikristály ásványgyönggyel. A következő ásványok találhatók benne: színezett jáde gyöngyök, ametiszt, moha achát, karneol, türkinit. A színes gyöngyök 8, az áttetsző hegyikristály gyöngyök 6 mm-esek.

Elfogyott

Leírás

Ásványszivárvány

Ásványszivárvány – szivárványszínekben pompázó karkötő, a telt, színes ásványgyöngyök között egy-egy hegyikristály ásványgyönggyel. A következő ásványok találhatók benne: színezett jáde gyöngyök, ametiszt, moha achát, karneol, türkinit. A színes gyöngyök 8, az áttetsző hegyikristály gyöngyök 6 mm-esek.

Csodálatos színeivel minden öltözékeddel harmonizál, ajándékba is nagyszerű választás.

A karkötő nem tartalmaz fém alkatrészeket, így viselését bárki számára szeretettel ajánlom.

A karkötő erős és rugalmas gumidamillal készült, megrendeléskor írd meg légyszíves a csuklóméreted (szorosan mérve, cm-ben), hogy ha szükséges, tudjam a méretedre igazítani.
Itt találsz segítséget a csuklóméreted megállapításához: Karkötő méretének meghatározása 
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Kérj hozzá díszdobozt, így a csomag megérkezése után akár rögtön ajándékozhatod is.

Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, e feltételezett hatások nem helyettesítik az orvosi, esetenként gyógyszeres kezelést, az ásványékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat. Az ásványszivárvány karkötő mellé is találsz passzoló kiegészítőket, a bejegyzések között a színekről is olvashatsz.

A webáruházunkban található ásványkarkötők valódi ásványokból készülnek. Egyedi ékszereink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Az ásványkarkötők fémmentes változatban is elérhetők kínálatunkban. Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy küldd el megrendelésed ezen az űrlapon keresztül.

Még több általam készített ásványkarkötőt találsz ide kattintva.