Arany textilbőr fülbevaló, nemesacél

Ft

Arany textilbőrrel bevont gomb fülbevaló aranyszínű bőr bojttal. A gomb 1,8 cm-es, az ékszer teljes hossza 8 cm.

Az ékszer minden fém szereléke nemesacél,  hogy nem színeződik el és nem okoz semmilyen bőrirritációt, érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.

Könnyű viselet, nem húzza a füled, egész napos viseletre is kényelmes.

Kategória:

Elfogyott

Leírás

Arany textilbőr fülbevaló, nemesacél

Arany textilbőr fülbevaló, nemesacél szerelékekkel

A gomb 1,8 cm-es, az ékszer teljes hossza 8 cm.

Az ékszer minden fém szereléke nemesacél, melynek előnyös tulajdonsága, hogy nem színeződik el és nem okoz semmilyen bőrirritációt, érzékeny bőrűek is bátran viselhetik.

A nemesacélról itt találsz bővebb leírást.

Kattints IDE és nézd meg webáruház kínálatunkat.

Az ékszerek nem hiányozhatnak a mindennapjainkból. Az általunk kínált ékszerek különlegesek és kiemelik, teljessé teszik a megjelenésed, megszínesítik a szürke hétköznapokat, de akár alkalomra is viselhetők. Válaszd szettben: nyaklánc, karkötő, fülbevaló, gyűrű,  vagy ezek bármelyikének kombinációjával lesz teljes az összkép, hogy kiemelkedj  a tömegből és igazán jó érezd magad a bőrödben.

A Gubanc ékszerek legfőbb jellemzői:mutatós, színes, viselhető, tartós, egyedi és jól kombinálható darabok, melyek időtálló, minőségi alapanyagokkal készülnek.

Egyedi ékszereink bármilyen alkalomra ajándékozhatók. Kérj hozzá díszdobozt és a csomag megérkezése után akár rögtön ajándékozhatod is.

Kérésre egyedi méretben és variációban is készítünk neked kiegészítőt, ehhez írj nekünk e-mailt vagy rendelj ezen az űrlapon.

Csatlakozz a Gubanc ékszer oldal kedvelőihez a Facebookon és az Instagramon is.