A szeretet és az összetartozás jelképeként a szerelmesek szívesen viselnek ugyanolyan stílusú ékszert, karkötőt. Ám nem csak szerelmespárok, hanem testvérek, barátnők, anya-lánya párosok is előszeretettel választják az összetartozást szimbolizáló hasonló vagy egyforma karkötőket, kiegészítőket, hogy ezzel is megmutassák a másik iránti szeretetüket.

A páros ajándékok, páros karkötők emiatt nagyszerű választás azok számára, akik szeretik másoknak, a világnak is megmutatni az őket összefűző mély érzelmeket, szeretettel ajánlom azoknak, akik így is szeretnék hangsúlyozni, mennyire fontos nekik a másik.

Igyekeztem olyan páros karkötőket tervezni és készíteni, amelyek között megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbbet, s ha nem is teljesen egyformák, a stílusuk, összetevőik ugyanolyanok. Kiválaszthatod azt, amelyik  leginkább tükrözi ízléseteket. 

A férfi-nő karkötőpárosok között a pár női tagjáé letisztult, nőies, míg párja határozott, férfias darab, ám ugyanazok az ásványok mindkettőben megtalálhatók más-más arányban, így kiegészítve  egymást, szimbolizálva az összetartozást, az egymás iránti elköteleződést.

A női páros karkötőknél is érvényesül az, hogy ugyanolyan összetevőkből készült, ugyanazokkal az ásványokkal, az összetartozás jelképeként, legyen az barátnők számára készült páros, vagy anya-lánya páros karkötő, testvérek számára tervezett páros.

Ráadásul az egyforma, páros karkötő egy közös emlék is lehet, egy jeles esemény apropóján ajándékként is megállja a helyét, s hosszú ideig emlékeztet az átélt közös élményekre. Legyen az születésnap, évforduló, esküvő vagy épp egy közös nyaralás – a közös pillanatokat felidéző ékszer örök emlék, s a hétköznapokban is eszünkbe juttatja a boldog pillanatokat.

Így például készítettem már koszorúslányok számára is nevükkel ellátott ásványkarkötőket, ezeket nem csak a menyasszony nagy napján viselték szívesen, hanem azóta is hordják. Ez már nem a páros, hanem a csoportos-barátnős kategória – ám ha ilyenre vágysz, bátran keress ötleteiddel, szívesen megvalósítom, hogy a nagy nap még emlékezetesebb legyen.

Anyák napján, születésnapon is különleges ajándék lehet az örök összetartozást jelképező páros karkötő, anyának és lányának vagy lányainak.

Néhány páros karkötő a webáruház kínálatából (a képre kattintva a terméklapra jutsz, ahol akár azonnal meg is rendelheted a kiszemelt párost):

Akció!

Bátran keress meg egyedi elkép-zeléseddel is, hogy olyan ékszert vi-selhessetek, amilyet megálmodtál, megálmodtatok magatoknak, s amely örökre összeköt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com