Az előző bejegyzés gombötletei után következzen még néhány, most a közelgő ünnepek apropóján karácsonyi, ünnepi hangulatú gombfelhasználási ötleteket mutatok:

(a képekre kattintva láthatod a képek forrását)

Karácsonyi képeslap

Szoktatok még hagyományos képeslapot küldeni az ünnepekre szeretteiteknek, barátaitoknak? Ha igen, sőt szeretitek a saját készítésűt is, akkor hasznos lehet ez a néhány ötlet, aminek az elkészítéséhez gombok – is – kellenek. Igazán kreatív és egyedi, személyre szabott képeslapok születhetnek, gyerekekkel is elkészíthető.

Ebből is nagyon sokfélét találhatunk az interneten, mindenféle stílusban, most csak néhány kedvencemet mutatom közülük:

 

Adventi koszorú, ajtódísz

Tavaly találkoztam ezzel az ötlettel először, nagyon megtetszett, gondoltam nektek is megmutatom itt. Ezek a koszorúk is gombokból készültek, a második csupa textilgombbal van kirakva, szerintem szenzációs.

Mágnes, hűtőmágnes

Ez már nem új ötlet számodra, ha olvastad a régebbi bejegyzéseimet, hiszen tavaly már készítettem néhány hűtőmágnest behúzott gombokból.
A mostaniak mégis mások, mint az eddigiek: sokkal nagyobbak (4 cm átmérőjűek), és nagyon aranyos karácsonyi/téli hangulatú mintákkal készültek.

Ez volt a tavalyi kollekció:

[su_custom_gallery source=”media: 1032,1031,1025,1024,1028,1027,1020,1018,1021″ limit=”25″ link=”image” target=”blank” width=”200″ height=”200″ title=”never”]

És itt az idei:
[su_custom_gallery source=”media: 3255,3242,3254,3160,3157,3159″ limit=”25″ link=”image” target=”blank” width=”200″ height=”200″ title=”never”]

2 db-os csomagokban találhatod meg őket a webshopban, a Karácsonyi ajándékötletek kategóriában (érdemes végiglapozni az oldalakat, egyrészt mert nem egymás mellett vannak a mágnescsomagok, másrészt találhatsz még szuper ajándékötleteket családtagjaidnak, kollégáidnak, barátaidnak, gyerekek óvó- vagy tanítónénijének, stb. )

Karácsonyfadísz

Ez is az idei év újdonsága, szintén gombokkal készült, fa alapra.
Klasszikus karácsonyi színekben készítettem, fényes/metál textilbőrök felhasználásával: arany, ezüst, piros és kék. Színben hozzájuk passzoló szatén szalagot fűztem rájuk, így kibontás után akár azonnal akasztható is a fára vagy egyéb helyre dekorációként.
A webshopban szintén a Karácsonyi ajándékötletek kategóriában találod meg őket.
Négyesével tudod megvásárolni őket, azonban egyesével csomagolom, így tökéletesen alkalmas arra is, hogy apró figyelmességként vagy ajándékkísérőként meglepd vele szeretteidet, kollégáidat, barátaidat.

Remélem sikerült jó ötleteket adnom, és elkészíted közülük valamelyiket, akár egyedül, akár gyerekekkel.
Ha igen, szívesen veszem, ha küldesz az elkészült alkotásodról/alkotásotokról képet.

Ha tetszett, amit olvastál, gyere és csatlakozz a facebook oldalamhoz és/vagy iratkozz fel hírlevelemre: www.gubancekszer.hu/hirlevel.

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com