Egyre több férfi hord ékszereket, ezen belül is legkeresettebbek a karkötők.

Miután nálunk is sokan, sokszor kerestetek ajándékot életetek párjának különböző alkalmakra, férfias és uniszex karkötőkkel egészítettük ki ékszereink választékát. Ezek külön-külön vagy akár együtt, kombinálva is hordhatók, valóban stílusos kiegészítői a férfias megjelenésnek.

Ásványkarkötők

Sokféle formában és méretben kaphatók, kerek és kocka formájú gyöngyökkel. Egyszerre akár többet is lehet viselni belőlük, ezek a legjobban kombinálható darabok, jól mutatnak egy laza nyári outfithez de akár alkalomra is felvehetők.

A nálunk kapható ásványkarkötőket minden esetben valódi ásványokból készítjük, gumis megoldással, a pontos méret megadásával bármilyen méretre igazítjuk, hogy passzoljanak a csuklóra.

Itt tudod megnézni a teljes választékot: Férfi ásványkarkötők

Ásványkarkötőink között párban kapható példányokat is találsz, ha egyformát vagy hasonló stílusút viselnétek 🙂

Katt ide a teljes választékhoz: Páros ásványkarkötők

Bőr karkötők

Legújabb darabok a webáruházban a marhabőrből készült, kézzel festett, kézi beütött mintával díszített karkötők.
Többféle színben választhatók, patenttal záródnak, szintén bármilyen méretre elkészítjük. Kényelmes viselet, és a valódi bőrnek köszönhetően tartós darab is.

Ebből is viselhető egyszerre több darab, de akár ásványkarkötő és bőr karkötő egymás mellett is nagyon jól mutat.

E bőr karkötőkre gondoltam, mikor az uniszex karkötőket említettem: ezek a bőr karkötők a színválasztéknak és a mintáknak köszönhetően mind férfi, mind női csuklón jól mutatnak, dupla patenttal készültek, az átlagos férfi és női méretet figyelembe véve, de természetesen bármilyen méretben szívesen elkészítjük.

A jelenlegi teljes választékot itt találod: Bőr karkötők

 

Remélem kínálatunkban te, ti is megtaláljátok a hozzátok leginkább passzoló darabokat.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com