Ékszerek kötélből?
Igen, egy ilyen hétköznapi alapanyagból is lehet színes, karakteres alkotásokat készíteni.

Az ötlet onnan jött, hogy amikor tavaly kiküldtem egy kérdőívet hírlevélben, (emlékszel még ugye?), többen is felvetettétek, hogy lehetne a kínálatban  más nyaklánc alap is, ne csak a sima lánc a szép medálokhoz. S hát a ti kívánságotok, visszajelzésetek számomra a legfontosabb, így elkezdtem keresni a lehetőségeket.

Magam is úgy gondoltam akkor már, hogy kellene a kínálatba olyan nyaklánc, nyakék, ami rövidebb állású, nem a hosszú, lógó típus, bár sokan azt is szeretitek.

Ám vannak olyan ruhák, amikhez a rövid állású nyaklánc szebben mutat, jobban illik.

Így találtam rá a színes kötelekre és zsinórokra, ami nagyon megtetszett, így először csak magamnak készítettem belőle egy-két rövidebb nyakláncot.
Ezután kézenfekvőnek tűnt, hogy ezzel bővítsem a nyakláncok választékát, nektek is megmutatva a köteleket :-), amiket persze Gubanc stílusban textil- és bőrgombokkal párosítottam, hogy igazán benne legyen a kézjegyem.

Az első visszajelzések alapján tetszenek nektek is az új ékszerek, aminek rendkívül örülök.

Képzeljétek, az első kb. tucatnyi darabot még úgy rendelték/rendeltétek meg tőlem, hogy nem volt fenn webshopban leírással és árral együtt, csak egy fotó róla a facebook oldalamon.

Sőt a munkahelyemen (gimnáziumban dolgozom), a tanév végén a nyakamból vette meg a sajátomat egy kolléganőm.
Ez nekem hatalmas elismerés és boldogság azóta is, így sokkal nagyobb lendülettel vetettem bele magam az új kollekció elkészítésébe a nyári szünetben.

No és ha már nyakláncokat készítettem, került melléjük egypár karkötő és fülbevaló is, kinek mi tetszik, akár szettben is viselhetők 🙂

Mutatok is néhány képet az újakról, a többi pedig megtalálod a webáruház polcain.

 

Ezek a kötélből készült Gubanc ékszerek kisszériás darabok, egy-egy modellből csak kis darabszámú sorozat készül, akad olyan is, amiből csak egyetlen darab.
Természetesen ezekből is rendelhetsz egyedit, a köteleknek széles színválasztéka kapható már, igyekszem megmutatni hamarosan azt is, hogy milyen színeket választhatsz a saját ékszeredhez.

Az ékszerek alapja fonatolt polipropilén kötél különféle vastagságokkal, ezeknek fő jellemzője, hogy nem nyúlik és nagy kopásállósággal rendelkezik.

Remélem, hogy a kínálatban te is megtalálod a hozzád leginkább passzoló új kiegészítőidet. 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com