A barna

A barna színről

 

A barna maga a harmonikus megbízhatóság. A természetes őszinteség megnyugtató biztonságát jelenti. A barna a föld, a természet, a születés, az élet színe.

Ha bárkit megkérdezünk a barna színről, szinte mindenkinek a fák, a föld, a természet jut eszébe. Érzéseink közül csupa pozitív dolgot sorolunk fel a barna szín láttán. A melegség, a bizsergés, a barátságosság és a természetesség érzetét váltja ki belőlünk.

 

A barna szín szilárd, ugyanakkor rugalmas. A gyökerek, a természet, a földhözragadtság biztos talajt jelent a lábunk alatt, mely nyugalmat, stabilitást és megbízhatóságot áraszt. A rugalmasság viszont az élet fordulatainak és változásainak könnyed követését, gördülékeny alkalmazkodását jelenti.

A barna egyértelműen a harmóniát képviseli. Nem csupán testi, lelki, de spirituális területen is. Otthonunkban és kapcsolatainkban a kiegyensúlyozottságra utal, emellett egészségre, kényelemre és anyagi jólétre is. Szimbolikus jelentését tekintve a barna a gyarapodás színe, ami a termékenységre, a testi fejlődésre és az anyagi bőségre is utal.

A barna szín nyugalmat áraszt. Nem engedi a betegséget a közelünkbe férkőzni. A melegséget és a kényelmet jelenti, de a barna színhez való ragaszkodás utalhat magányra, szomorúságra, és elszigeteltségre is.

A barna szín gyógyító hatását tekintve, az alacsony önbecsüléssel rendelkező, bizonytalan és megrekedt embereknek segít megtalálni a harmóniát és az érzelmi biztonságot az életben. A földdel, a természettel való kapcsolatunknak gyógyító ereje van. Menjünk a természetbe, vagy akár a kertbe és bátran kapcsolódjunk a természethez.
A barna szín egy egészséges érzést biztosít. Segít abban, hogy egységben élj a földdel, hogy biztonságban érezd magad benne, és tudd, ide tartozol és teljes mértékben beilleszkedtél.

Gubanc ékszerek barna árnyalatokkal

Kávébarna

Ha már barna, nem maradhatnak ki a kávés ékszerek.

Karkötők, fülbevalók, nyakláncok, könyvjelzők és kulcstartók is készülnek kávés motívumokkal, akár kedvenc kávés idézeteddel.

A webáruházban külön menüpontban találod a kávés témájú kiegészítőket, a gombra kattintva már láthatod is az aktuális kínálatot:

 

Ez is érdekelhet:

A fehér

A fehér

Színek nélkül, akárcsak napfény nélkül, elképzelhetetlen lenne az élet. A színek használata nagyszerű dolog, már külön tudományág is épül rá. A színek érzelmeket, hangulatokat, érzéseket fejeznek ki, de hogy pontosan mit, nézzük meg színenként. „Minden dolog egy-egy...

Ajándékötletek adventi naptárba

Ajándékötletek adventi naptárba

Az adventi naptár hagyománya többszáz éves múltra tekint vissza, ám még napjainkban is hatalmas népszerűségnek örvend, megkönnyítendő a gyerekek számára a karácsonyi várakozás időszakát.Az utóbbi években az adventi naptár számos olyan változata is elterjedt, melyek...

Ajándéktipp: táskatartó

Ajándéktipp: táskatartó

Az ünnepek közeledtével sokan keresünk olyan kisebb egyedi ajándékokat, amiket majd nagymamának, kollégáknak, szomszédoknak, kedvenc doktor néninek, tanárnéniknek, óvónéniknek tudunk adni. Ha te is ebben a cipőben jársz, akár meglepni szeretnél valakit, akár magadat...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com