Ha a virágcsokor mellé szeretnéd meglepni édesanyádat egy apró ajándékkal, ami maradandó, s nem hervad el az ünnep után sem, ajánlok néhány ötletet neked, amit az elmúlt évek rendelései és tapasztalatai alapján szedtem csokorba az általam készített alkotásokból:

Fényképes ill. feliratos kulcstartók, általad küldött fotóval, egyedi üzenettel, idézettel nagy örömet szerezhet. Sőt egyik évben készült néhány olyan darab is, amiben gyermekrajz szerepelt, természetesen lekicsinyítve az eredeti alkotást, hogy a medálba beleférjen.

Erre az alkalomra is népszerű ajándékok a különféle típusú könyvjelzők, a könyvimádó anyukák nagyon tudják értékelni. Itt is szerepelt a rendelések között egyedi feliratos vagy fotóval díszített változat, de a színes, virágos megoldások is sokaknál célba találtak.

A harmadik legnépszerűbb kategória az ékszer ajándék. Ezen belül is a szettek, amit egyéni ízlésed (ill. az ajándékozott ízlése) alapján tudunk veled együtt összeállítani. Üveglencsés, ásványos vagy textilgombos, ha az ajándékozott kedvenc színeivel, mintáival készül, nem lőhetsz vele mellé.

A fentiek kombinációja is remek ötlet, készült már például nyaklánc is az üveglencse alatt fotóval, rajzzal, idézettel, ha egyedi ötleted van, keress bátran, és igyekszem veled együtt megvalósítani.

Természetesen az anyák napi ajándék is akkor az igazi, ha szívből jön, legyen az akár egy szál virág, vagy valami maradandóbb tárgy, emlék.
Az édesanyák általában annak örülnek a legjobban, ha együtt töltünk velük egy kis időt (az én anyukámnak biztos hogy egy közös program lesz az ajándék).

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com