Ajándéktipp: táskatartó

Az ünnepek közeledtével sokan keresünk olyan kisebb egyedi ajándékokat, amiket majd nagymamának, kollégáknak, szomszédoknak, kedvenc doktor néninek, tanárnéniknek, óvónéniknek tudunk adni.

Ha te is ebben a cipőben jársz, akár meglepni szeretnél valakit, akár magadat lepnéd meg, egy tuti tippet ajánlok most neked: a táskatartót.

Ez a táskaakasztó, táskafogas alkalmatosság akárcsak egy ékszer, a női táska praktikus – és szép – kiegészítője.

Étteremben, kávézóban gondot okoz, hogy hová tedd a táskád?Tarthatod az öledben, ez nem kényelmes hosszú távon. Teheted plusz egy székre, ám nem mindig áll rendelkezésre egy üres szék az asztalunknál. A földre nem szívesen teszed, mert piszkos lesz az alja, nem higiénikus.

Ilyenkor jön jól a táskatartó:  ennek segítségével az asztal vagy a pult szélére akaszthatod a táskád, így szem előtt van, biztonságban (és még piszkos sem lesz a táskád alja).

A táskafogast az asztalra helyezve, a “kampós” szárát kihajtva tudod ráakasztani a táskádat, ahonnan nem esik le és mindig kéznél van. Így kényelmesen tudod elfogyasztani az ebéded vagy meginni egy finom kávét.

Nagyobb súlyú, jól telepakolt női táskákat is elbír, sőt biztonságosan megtart. Teherbírása kb. 5-8 kg.

Az alján egy csúszásgátló gumiborítás található, ez nem engedi lecsúszni az asztalról – a táskát így tulajdonképpen a saját súlya tartja.Mágneszáras, összecsukható, tetején különféle üveglencsés motívumokkal.

A táskatartó átmérője összezárt állapotban 4,5 cm, az üveglencsés minta 3 cm-es. Kis méretének köszönhetően bármelyik táskádban magaddal viheted, és ha szükség van rá könnyen előveheted.

Organza tasakban szállítjuk, ebben később is magaddal viheted.

Természetesen ebből is készítek  egyedi darabot, az üveglencse alatt bármilyen minta/üzenet/fotó szerepelhet, így még egyedibbé téve az ajándékot.

Jelenlegi táskatartó kínálatunk:

Szólj hozzá!