Férfiaknak ajándékot választani, sőt jó ajándékot választani igazi kihívás. 

Nálam is gyakran keresnek, kerestek ajándékot férjnek, apának, fiútestvérnek különböző alkalmakra: születésnap, karácsony, apák napja, évforduló.

Összegyűjtöttem hát egy bejegyzésben, hogy egyszerűbb, könnyebb legyen a válogatás:

Kulcstartó

Számos változatban készült és készülhet. Mutatok néhányat, ami férfiaknak lett összeállítva, de biztos vagyok benne, hogy a galériában választható medálok közül te is ki tudod választani azt, ami életed párjához (vagy más férfi szeretted személyiségéhez) legjobban illik.

Férfiasabbá tehető a megjelenésük a bronz színű alkatrészek használatával és pl. a bojtok erőteljesebb, pasis színeivel.

Sörnyitó kulcstartó

Szintén készülhet egyedi mintával, akár fotóval is. A sörfogyasztó férfiak így egyben kapnak hasznos és szép ajándékot, ami praktikusan mindig kéznél van.

Fotós kulcstartó rendeléséhez itt találsz jótanácsokat.

sornyito_kulcstarto

Ékszerek

Az ékszerek ma már a férfiak kelléktárából sem hiányozhatnak, számos karakteres, ízléses darab kapható számukra is, ezekből mutatok párat:

Bőr karkötő

Férfias, vagy akár uniszex karkötők (páros ajándékként is kértétek már) patentos változatban, különböző színekben. Ez a karkötő magában viselve is mutatós,, tökéletessé teszi a megjelenést, azonban ha több karkötőt szeret egyszerre viselni a párod, akkor is jól kiegészítik egymást pl. egy férfias ásványkarkötővel.
Ezek a bőr karkötők a színválasztéknak és a mintáknak köszönhetően mind férfi, mind női csuklón jól mutatnak, dupla patenttal készültek, az átlagos férfi és női méretet figyelembe véve, de természetesen bármilyen méretben szívesen elkészítjük.

Ásványkarkötő

Férfias, telt színekkel, valódi ásványgyöngyök felhasználásával és kombinálásával készült karkötők fém dekorációs kiegészítőkkel, de akár fémmentes változatban is. Itt is találsz olyat, ami párban is viselhető, egy nőies és egy férfias karkötőt tartalmazó párokat is találsz a weboldalon.
Ezek az ékszerek is, csakúgy mint a nőknek készült karkötőink, valódi ásványokból készülnek, de színeikkel, küllemükkel férfias megjelenést biztosítanak viselőiknek, így bátran ajánlom őket bármilyen alkalomra, ha ajándékkal szeretnél kedveskedni párodnak, barátodnak, testvérednek, kollégádnak. 
Bár a színek palettája nem olyan széles, mint egy női viseletnél, így is sokféléből választhatsz, biztos vagyok benne, hogy találsz olyan stílusos, trendi darabot, amilyet elképzeltél. Ha mégsem találod azt amit megálmodtál, írj bátran az egyedi rendelések menüponton keresztül, szívesen megvalósítom az elképzelésed. 

Emellett a páros karkötők kategóriája is bővült néhány olyan formációval, amelyet elsősorban szerelmespároknak ajánlunk, egy női és egy férfi stílusban készült karkötőből áll, hogy közös ékszer viselésével is kifejezhessétek egymás iránti szereteteteket, összetartozásotokat. 

Könyvjelző

Bár az üveglencsés, textil- és bőrgombos könyvjelzőink választékát tekintve inkább nőknek valókat kínálunk, az egyedi rendelések között többször szerepelt már férfiak számára készített könyvjelző is.
Akár egyedi üzenettel, idézettel, fotóval, vagy férfiak számára ajánlott sötét színű bőrökkel, textillel bevont gombokkal készült könyvjelzőt is rendelhetsz, ha van elképzelésed, megvalósítjuk.
Egyedi rendelésed ezen az űrlapon keresztül küldd el nekünk. 

Remélem hasznosnak találtad a gyűjteményt, kaptál néhány ötletet karácsonyi, szülinapi, évfordulós, egyéb ajándékozáshoz.

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com