Ajándékötletek adventi naptárba

Az adventi naptár hagyománya többszáz éves múltra tekint vissza, ám még napjainkban is hatalmas népszerűségnek örvend, megkönnyítendő a gyerekek számára a karácsonyi várakozás időszakát.
Az utóbbi években az adventi naptár számos olyan változata is elterjedt, melyek már nem csak édességet, csokoládét rejtenek, hanem apróbb, maradandó ajándékokat is, kicsik és nagyok legnagyobb örömére.
Ha te is fontosnak tartod, hogy az adventi kalendáriumba ne csak csoki, cukorka kerüljön, akkor ez a bejegyzés neked szól. Kamaszok, felnőttek is örülnek az adventi visszaszámlálónak, hiszen mindenkiben ott bujkál a kisgyerek, aki örül minden kis apróságnak, meglepinek.
Az alábbi gyűjtéssel ehhez szeretnék ötleteket adni, kis- és nagylányoknak való ajándéktippekkel. 

Páros és páratlan könyvjelzők

Ha szeret olvasni az ajándékozott, ennek biztosan örülni fog.  Annak pedig te fogsz örülni, mint ajándékozó, hogy a webáruházunkban sok-sokféle könyvjelző közül válogathatsz, lehet textilgombos, üveglencsés, feliratos vagy cuki mintás,  hogy könnyebb legyen a célszemély ízléséhez, személyiségéhez leginkább illőt választani.

Zsineg karkötők

Kicsik és nagyok egyaránt örülnek a most divatos, színes zsineg karkötőknek.A zsineg karkötők mindegyikén két csúszócsomó található, melyek segítségével könnyen méretre állíthatod a csuklón.  A medálok legtöbbje rozsdamentes acél, ami nem színeződik el, nem fakul és bőrirritációt sem okoz, akár minden nap hordható,  a nemesacél medálos karkötőt fürdéskor sem muszáj levenni.  A zsineg karkötőkből is választhatsz párosat, így akár az ajándékozottal egyforma ékszert is viselhettek, ilyen módon is kimutatva az összetartozásotokat.

Ékszerszett

Ékszer képeslap: karácsonyfa színes beszúrós fülbevaló “gömbökkel” díszítve annak, aki az egyszerűbb fazonú füliket kedveli.

Vagy téli, ünnepi hangulatú ékszerek textilgombokkal: ez a szett szétbontható, máris meg van oldva akár több napra is az advent naptárba kerülő ajándékok sora, többféle minta közül válogathatsz.

De persze egyéb szetteket is összeállíthatsz: egymáshoz passzoló mintákkal pl. könyvjelző és nyaklánc, vagy kulcstartó és fülbevaló, attól függően, mit szeret az ajándékozott.

Fülbevaló

Beszúrós, franciakapcsos vagy hosszabb, beakasztós fazon – kínálatunkban megtalálod mindegyiket, számtalan színben, formában, többféle alapanyagból, nemesacél (antiallergén) változatban is.

Hétköznapra vagy alkalmi viselethez, önmagában vagy szettben is választhatod.

Fülbevalómániás ajándékozottnak kitűnő ötlet adventi naptárba, mikuláscsomagba vagy akár a karácsonyfa alá is.

Ajándékkártya

A jolly joker ajándék, amivel biztosan nem lőhetsz mellé: ajándékutalvány.

A webáruházban többféle értékűt találsz, de egyedileg is rendelhetsz, az általad megjelölt összegben. E-mailben küldöm, nincs szállítási költsége, kinyomtatva  egy szép borítékba helyezve ajándékozható.

Az ajándékkártyán szereplő összegért az ajándékozott így biztosan olyat választ, ami neki leginkább tetszik.

Remélem kaptál egy-két jó ötletet, aminek segítségével könnyebben meg tudod tölteni hasznos és szép ajándékokkal az adventi naptár zsebeit, fiókjait, dobozait stb.

Szeretettel várom megrendelésed!

Szólj hozzá!